By submitting your an ad, you are agreeing to our Terms of use and our Privacy policy and acknowledge and permit that data you provide, including use of services may be stored to the FiareAds database.

JÄTÄ ILMOITUS

Anna tässä ilmoituksen tiedot. Mitä enemmän tietoja annat, sitä enemmän saat kyselyitä!

LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI 
 
 
1 : Yleistä

Nettiaseet.fi on luokiteltu ilmoitus sivusto, joka toimii alustana yksityisten, yritysten ja yhteisöjen ilmoitustuksille. Palvelun tarjoaja ei ota kantaa lain suuntauksiin tai muihinkaan poliittisiin aiheisiin. Sivusto voi kuitenkin sisältää artikkeleita, jotka ei jotka voi sisältää mielipiteitä. Palvelun hinta yrityskäyttäjälle on 525€+alv. Hinta sisältää vuoden rekisteröinnin ja rajattoman määrän ilmoituksia, lisäksi yrityksen tiedot lisätään jälleenmyyjät-listallemme. Sopimus on kestosopimus ja se laskutetaan vuoden välein voimassa olevalla tarjoushinnalla. 
 
2 : Ilmoitukset
 
Palveluntarjoa ei vastaa ilmoitusten oikeelisuudesta tai niiden laillisuudesta. Asiottamat ilmoitukset on palveluntarjoalla oikeus poistaa ilman erillistä ilmoitusta, joita ovat esimerkiksi sivulle kuulumattomat tai epäasialliset ilmoitukset.
 
3 : Käyttäjä
 
Palveluun voi kirjautua ilmoittamisen yhteydessä tai erikseen ilman ilmoitusta. käyttäjä kirjautuessaan luo salasanan, josta käyttäjä pitää itse huolta salassapidosta. käyttäjä tulee olla luonnollinen henkilö, joka edustaa itseään tai yritystä, yhteisöä tai seuraa. Palveluntarjoajalla on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai palvelun välityksellä Asiakkaalle. Muutokset tulevat voimaan heti. Asiakas hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään palvelua saatuaan tiedon muutoksesta. Asiakas sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain tai hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.
 
 4:
 
Palveluntarjoa pyrkii tarjoamaan toiminta varman sivuston. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan vastaa Palvelun keskeytyksettömästä, oikea-aikaisesta eikä virheettömästä toiminnasta. Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelussa ilmenevistä teknisistä vioista, huolto- tai asennustoimista aiheutuvista keskeytyksistä taikka niiden aiheuttamista Palveluun sisältyvän tai muun tiedon muuttumisesta tai katoamisesta eikä kolmansista johtuvista tiedonsiirtoon liittyvistä ongelmista, häiriöistä tai katkoksista.
 
 
 
5 : Irtisanoutuminen
 
Ylläpidolla on oikeus irtisanoa käyttäjä, joka toimii vastoin sääntöjä tai lakia. Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen päättymään heti toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää Asiakkaan oikeuden käyttää Palvelua. Asiakas vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.
 
6 : Viranomais yhteistyö
 
Palveluntarjoaja avustaa tarvittaessa poliisia ja muita viranomaisia samoin kuin vakuutusyhtiöitä ja näiden yhteistyökumppaneita mahdollisten väärinkäytösten selvittämisessä luovuttamalla näille tarvittaessa yksittäisen ilmoituksen jättäneen Asiakkaan IP-osoitteen tai muut tiedot.
 
7  Kaikki oikeudet pidätetään
nettiaseet.fi copyright

 


 

 
 
 

1. Yleistä

Nettiaseet.fi on luokiteltu ilmoitussivusto, joka toimii alustana yksityisten, yritysten ja yhteisöjen ilmoituksille. Palvelun- tarjoaja ei ota kantaa lain suuntauksiin tai muihinkaan poliittisiin aiheisiin.

 2. Ilmoitukset

Palveluntarjoa ei vastaa ilmoitusten oikeelisuudesta tai niiden laillisuudesta. Palveluntarjojalla on oikeus poistaa asiattomat ilmoitukset ilman erillistä ilmoitusta, joita ovat esimerkiksi sivulle kuulumattomat tai epäasialliset ilmoitukset.

 3. Käyttäjän vastuu ja velvollisuudet 

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lain ja hyvän tavan sekä näiden käyttöehtojen mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä (lähettämättä ja välittämättä) palveluissa materiaalia ja palveluja, jotka ovat lain tai hyvän tavan vastaisia sekä olemaan yllyttämättä tällaiseen toimintaan ja olla edistämättä kuvatun kaltaista toimintaa.
Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä kuluista vastaa yksin käyttäjä. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta palvelun käytöstä. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.
Käyttäjä vastaa henkilökohtaisesti siitä, että hänen palvelussa ilmoittamissaan myydään-, vuokrataan-, vaihdetaan-, tms. ilmoituksissaan ilmoittamat tavarat ja palvelut ovat laillisia ja hyvän tavan mukaisia, ja että hänellä on oikeus ko. toimintaan.
Palvelussa esiintyvien ilmoitusten ja aineiston kopiointi sekä julkaisu kaupallisessa tai muussa tarkoituksessa on ehdottomasti kielletty.
Käyttäjä vastaa täysimääräisesti näiden käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palveluntarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

 4. Palveluntarjoaja

Palveluntarjoa pyrkii tarjoamaan toimintavarman sivuston. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan vastaa palvelun keskeytyksettömästä, oikea-aikaisesta eikä virheettömästä toiminnasta. Palveluntarjoaja ei vastaa palvelussa ilmenevistä teknisistä vioista, huolto- tai asennustoimista aiheutuvista keskeytyksistä taikka niiden aiheuttamista palveluun sisältyvän tai muun tiedon muuttumisesta tai katoamisesta eikä kolmansista johtuvista tiedonsiirtoon liittyvistä ongelmista, häiriöistä tai katkoksista.

  5. Irtisanoutuminen

Ylläpidolla on oikeus irtisanoa käyttäjä, joka toimii vastoin sääntöjä tai lakia. Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen päättymään heti toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää asiakkaan oikeuden käyttää palvelua. Asiakas vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

  6. Viranomaisyhteistyö

Palveluntarjoaja avustaa tarvittaessa poliisia ja muita viranomaisia samoin kuin vakuutusyhtiöitä ja näiden yhteistyökumppaneita mahdollisten väärinkäytösten selvittämisessä luovuttamalla näille tarvittaessa yksittäisen ilmoituksen jättäneen asiakkaan IP-osoitteen tai muut tiedot.

8. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

-------------

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830
www.paytrail.com

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

7. Kaikki oikeudet pidätetään

 

NETTIASEET.FI ©

loder image