ladataan Loading please wait....

Ampumistukipussit, Corndurraa

Hinta: 35 €
Vakaa ja nopea käyttöinen ammuntatuki, jolla saat pidettyä aseen tarkasti paikoillaan ampumatilanteessa. Laatua pikkurahalla!

Kaksi osainen ampumatuki setti antaa erinomaisen tuen kiväärille ampumista varten. Ampumatuet ovat erinomainen ratakäyttö tarkkuusammuntaan sekä kyttäys metsästykseen, jolloin erittäin tarkka laukaus on tärkeä. Ei sisällä metallisia osia, jotka voisivat vaurioittaa asetta. Etummaisen pussin yläosa pehmeää samettimaista kangasta, johon etutukki nojaa.

Nämä tukipussit ovat paljon parempia käyttää kun kumiset hiekkapötköt, joita näkee ampumaradoilla.

Pussit ovat valmistettu yhdestä kestävistä kangaslaaduista, Corndurasta. Tukipussit ovat vielä kumitettu sisältä. Ei pääse ampumatukien sisältö kastumaan kovinkaan helposti. Takimmainen tuki on viisto, jonka ansiosta takatukin korkeutta voit passata siten, että ase on vakaasti pussien päällä. Liikuta takimmaista pussia eteen, jolloin perä laskee / osumapiste nousee tai liikuta pussia taakse, jolloin taas perä nousee / osumapiste laskee. Yksinkertainen, mutta nerokas ratkaisu. Ase pysyy aina tukevasti pussien päällä, jolloin tarkka laukaus onnistuu.

Ammuntapussit (etu- ja takapussi) tulevat tyhjänä. Täytä kevyellä rakeisella aineella (esim. kuivattu herne, riisi, viljan jyvät, Leca-Sora yms.), joka on paljon kevyempi kuin hiekka, mutta ajaa saman asian. Kevyempiä ampumatukipusseja on mukavampi kantaa mukana.

Hirvi- ja karhumerkki on paljon helpompaa ampua kunnon tuen päältä! Nyt on hyvä aika treenata ampumakuntoa, ennen syksyä.

Hinta muilla kauppiailla nämä pussit 89.50e, mutta minä myyn nyt ÄLYTTÖMÄN SIKA HALVALLA! TAITAA MUUTEN OLLA SUOMEN HALVIN HINTA!!!

Toimituskulut 8.90€ kotimaan kamaralle.
 • ID nro:
  9895
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  23.3.2021
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!