ladataan Loading please wait....

Bore Snaket, laadukkaat

Hinta: 15 €
Todella laadukas Bore Snake aseen puhdistus KÄRMES pronssiharjalla!

Oikein näppärä kapistus, joka hoitaa piipun puhdistuksen nopeasti. Aika kätevä metsällä tai radalla ja erityisen suositeltava varusmiehille. Kyseessä on kärmes, jonka päässä on messinkipunnus, jota seuraa naru ja lopuksi pronssiharjalla varustettu puhdistusosa. Pronssiharjas ei vaurioita piippua! Markkinoilla on kuparisia ja mitä-lie metallia sisältäviä harjaksia - varo niitä, sillä ne saattavat vaurioittaa piippua lopullisesti ja pistää piipun pilalle!

Valikoimamme kattaa yleisimmät pyssymallit:

Haulikot: 12, 16 ja 20

Kiväärit: 9mm (9,3mm, 38 cal), 8-8.8mm (35, 357, 358 cal), 7.62mm (300, 308, 30-06, 338), 5.56mm (22 ,222, 223) ja 7mm (260)

Koko ei ole kiveen hakattu, koska kärmes toimii oikein hyvin vaikka just presiis koko ei ihan satukkaan kohdalleen.

Homma toimii siten, että suihkauta piippuöljyä ja paino pudotetaan pesän puolelta piipun läpi, ja kun se tulee piipunsuusta ulos, vedetään narusta. Käärme hoitaa kaikki puhdistusvaiheet - metallirassi irrottaa paskan ja punottu kangaskäärme poistaa sen. Tosi kätevää. Kun olet valmis, voit rullata käärmeen kerälle, joka mahtuu helposti taskuunkin.

Ai miksi pesän puolelta piippua kohti? Jotta lika ei kulkeudu panospesää kohti vaan piipun suusta ulos. Pesän ja rihlatun osan välillä on ylimenokartio, joten siellä päässä ei ole ongelmaa. Bore Snaken koko ei ole kovin tarkka kalibeereiden mukaan. Suurempi Bore tulee kyllä voimalla vetämällä ulos, kokeiltu on!

Pikapuhdistukseen se on kuitenkin verrattoman paljon ruuvailtavia puikkoja näppärämpi. Varsinaiseen syväpuhdistukseen on sitten omat erikoisaineensa ja -välineensä, mutta tällä saa pyssyn piipun kuntoon kymmenessä sekunnissa! Normaali hinta näillä laadukkailla Boreilla on 34,90e. Älä sekoita näitä halpohin pas.... naruihin, joissa harjakset ovat liian kovaa metallia.

Nouto tai pk. 8.90e
 • ID nro:
  9899
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  18.12.2020
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!