ladataan Loading please wait....

Ghost III Holster Tactical Set pistoolikotelosetti

Hinta: 115 €
Ghost III Tactical Set pistoolikotelosetti on SRA-ammuntaan suunniteltu kokonaisuus, joka pitää sisällään Tactical III pistoolikotelon, kääntyvän vyömoduulin ja Tactical Leg Module reisitelakan.

Ghost Tactical -sarjan pistoolikotelot ovat suunniteltu viranomaiskäyttöön. Ghost III Tactical pistoolikotelo sopii hyvin SRA-käyttöön, koska hylsynpoistoaukko on peitetty. Pistoolikotelossa on peukalovarmistin, joka takaa sen, että pistooli pysyy paikallaan kovemmassakin ryminässä. Ghost Tactical pistoolikotelo varmistaa aseen automaattisesti, kun laitat aseen koteloon.

Ghost Tactical -sarjan tuotteet ovat modulaarisia ja niitä voidaan yhdistää toisiinsa tilanteen vaatimalla tavalla.

Tactical-setin mukana toimitettavan kääntyvän vyömoduulin ansiosta saat kiinnitettyä asekotelon vyöhösi. Tuote kääntyy 90 astetta ja lukkiutuu vain normaalissa asennossa. Ghost kääntyvä vyömoduuli on yhteensopiva 5,5 cm paksuisen tai kapeamman vyön kanssa.

Ghost Tactical Leg Module reisitelakan ja Tactical III Holster pistoolikotelon yhdistämällä saat SRA-ammuntaan soveltuvan reisikotelon. Alunperin viranomaiskäyttöön suunniteltu Ghost Tactical Leg Module on modulaarinen reisitelakka, johon vaihdat tarvittaessa nopeasti eri kotelon. Ghost reisikotelo pysyy hyvin paikallaan reiden ympäri tulevien kumitettujen säätönarujen ansiosta. Reisitelakka kiinnitetään reiteen ja vyöhön, jonka sisäpuolella on velcronauha, joka takaa sen, että telakka pysyy paikallaan kovemmassakin menossa.

Ghost III Holster Tactical Settiä on saatavana Glock Small Frame ja CZ75 SP-01 pistooleille, sekä oikea- että vasenkätisenä.

https://www.asejaera.fi/ampumaurheilu/ghost-iii-holster-tactical-set/p/GI0301BTacticalset/GI0328BTacticalset/
 • ID nro:
  18604
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  13.1.2021
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Aninkaistenkatu 16, Turku, 20100, Varsinais-Suomi, Suomi
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

asejaera.fi

Aninkaistenkatu 16 , Turku , 20100 , Varsinais-Suomi , Suomi
Yhteydenottoaika: 10-17
Y-tunnus: 0932160-1
Ilmoituksia samalta myyjältä »

Ilmoituksia samalta myyjältä »


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!