ladataan Loading please wait....

Kiikarin pikajalat, Weaver-kiskoon, eri korkeuksia

Hinta: 90 €
Laadukkaat kiikarinjalat pikakiinnityksellä eli pikajalat. 20-22mm leveään suoraan kiskoon tai picatinny- / weaverkiskoon.

Renkaiden liitokset on tuplaruuveilla kiinni, eli todella jämäkät! Pikajalkojen kireyden säätö kiskoon on portaaton. Pikajalan "liipasimen" vastapuolella on järeällä pultilla säädettävä kireyden säätö. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran, koska sitten jalat on aina sopivan kireällä kiinnitys vaiheessa. Kiikarinjalat ovat lupavapaa aseenosa. Anodisoitua duralumiinia. Murtolujuus hieman suurempi kuin teräksellä, mutta painoa vain puolet. Pinnoituksen ja materiaalin ansiosta erittäin hyvä korroosion kesto.

- 30mm putkelle, korkeuksia 11mm ja 24mm.
- 1 tuuman putkelle, 16mm ja 20mm.

Jos et löydä sopiva jalkaa aseesi, niin katso vastaavat 30mm rungolle. Saat adapterit 30mm muunto 1" putkelle ilmaiseksi!

Käytämme näitä hirvi- ja karhukivääreissä. Muutimme omat Sakon ja Tikan kiskon muunnospaloilla Weaver-kiskoiksi (meillä myös myynnissä), jolloin voimme käyttää kahta kiikaria. Ajojahtikiikari pusikkoisessa passipaikassa ja vaihdamme suurempi suurennoksisen kiikarin aukon laitaa joutuessamme. Naks naks ja parissa sekunnissa toinen kiikari on paikoillaan. Eikä kohdistusta tarvitse välillä tehdä! Pysyy osumapiste paikoillaan!

Hinta sisältää postimaksun kotimaahan. Jos et löydä sopivaa kokoa, kannattaa soittaa tai lähettää spostia, niin katson varastosta. Ensiasennukseen ja alkusäätöön anna opastuksen. Annan myös yleisohjeen kiikarijalkojen asennukseen, koska siinä on muutama tärkeä seikka jota ei aina tule edes ajatelleeksi.

Postimaksu kotimaan kamaralle 3.20e-5.90e riippuen jalkojen koosta ja painosta.

hakusanat: pikajalka weaver, pikajalka picantinny
 • ID nro:
  9917
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  17.10.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!