ladataan Loading please wait....

Laserkohdistin 22cal-50cal

Hinta: 35 €
Aseen laserkohdistin on todella loistava vekotin. Lähettää näkyvän lasersäteen kiinnitettynä piipun päähän.

Sisältää viisi eri säätöadapteria joilla saat portaattomasti kaikki 22-50 kaliberit. Valitset vain lähinnä piipun sisämittaa olevan adapterin ja hienosäädät adapterin päässä olevasta ruuvista. Työntömitta on oivallinen apuväline, koska voit säätää adapterin tarkalleen etukäteen juuri sopivaksi, jolloin laserin tarkkuus on oikein hyvä.

Tämä laserkohdistin on paljon tarkempi kuin laserhylsy, mutta ei ihan niin tarkka kuin täysin eri satasia maksavat kollimaattorit.

Kohdista tähtäimesi haluamasi tavalla. Kiikari-, punapiste- ja vaikka avotähtäinten kohdistamiseen. Tämä toimii ihan aikuisten oikeasti! Laser osoitin keskitetään aivan samalla tavalla kuin kiikaritähtäin, mutta paljon helpommin, niin silloin laser-säde on aina keskellä. Keskittämisen voi tehdä muutamassa minuutissa vaikka keittiön pöydällä. Keskittämiseen annan luonnollisesti ohjeet ja vinkit. Kun kohdistaminen on tehty huolellisesti, niin osut varmasti hirvimerkkiin 100m päästä, riippuen tietysti mm. ballistiikasta.

Yli 100 metrin näkyvyys yöllä ja melkein 30 metrin näkyvyys päiväsaikaan. Aseen piippuun kiinnitettäviä kohdistimia on karkeasti kolmea eri tarkkuuta. Laserhylsyt, laserkohdistimet joissa on pitkä kara ja kollomaattorit. Kollimaattori on tarkin ja kallein. Tämä ko. laserkohdistin on "keskikastia". Kohdistimien hinta myöskin nousee radikaalisti tarkkuuden myötä.

Huom. Ethän koskaan tähtää laserilla kohti silmiä tai ihmisiä. Tähtää aina turvalliseen suuntaan, myös tyhjällä aseella!

Säästät rahaa ja aikaa kun selviät vähemmillä kohdistuslaukauksilla! Kohdista aseesi vaikka kotona lämpimässä.

Toimitusmaksu kotimaan kamaralle 8,90€
 • ID nro:
  9898
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  18.12.2020
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!