ladataan Loading please wait....

Offset kiikarijalka, 30mm Picant./Weaver tai 11mm

Hinta: 95 €
Ulokejalka / Offset joka siirtää rengasta 30mm ulospäin kiskon kauimmaisesta mahdollisesta kiinnityspaikasta.

Tämä voi olla ratkaisu, jos et saa kiikaria tarpeeksi lähelle silmää. Myös jos lukkoaktion väli on liian pitkä verrattuna kiikarin runkoon, käännät nämä jalat vastakkain, niin kiinnitys onnistuu normaalisti. Jouduin asettamaan vastakkain kompaktille kiikarille, Tikka M65:ssa, kuten kuvasta näkyy.

26mm korkea. Korkeus on mitattu kiskon pinnasta renkaan sisä-alalaitaan. Tämä on laadukas kiikarinjalka 30mm putkelle, 1 kpl. Picatinny- / Weaver-kiskoon. Löytyy myös vastaavaa jalkaa 11mm kiskoon. Jos tarvitset 1 tuuman putkelle tätä jalkaa, niin löytyy muunnosrenkaita kiikarijalkaan, jolla muutat 30mm renkaan 1 tuuman putkelle sopivaksi. Jalassa on urat jotka työnnetään Picantinny/Weaver kiskoon ja lukitaan pultilla rakoon, eli kiinnitys on tavanomaista jykevämpi.

Jos sinulla on yhtenäinen kisko, niin pärjäät yhdellä ulokejalalla, mutta kaksiosaiseen kiskoon saatat tarvita kaksi ulokejalkaa.

Renkaiden liitokset ovat tuplaruuveilla kiinni, eli todella jämäkät! Kiinnittyy kiskoon todella jämäkän pultin avulla. Anodisoitua duralumiinia, joka murtolujuus on hieman suurempi kuin teräksellä ja painoa vain puolet.

2kpl 95e.

Jos et löydä sopivaa kiikarijalkaa, kannattaa lähettää spostia, niin katson varastosta. Löytyy myös eri kokoja, eri kiskoille, myös suuri tehoisille kivääreille tehtyjä jalkoja, eri ilmoituksessa!

Postimaksu kotimaan kamaralle 8,90€

hakusanat: ulokejalka, uloke kiikarijalka, offset kiikarijalka.
 • ID nro:
  9916
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  18.12.2020
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!