ladataan Loading please wait....

Sakoon Weaver muunnospalat

Hinta: 90 €
Onko sinulla Sako jossa on kapeneva lohenpyrstökiskokisko? Etkö löydä kohtuuhintaisia jalkoja tai jalkojen valikoima on liian suppea tai kallis? Eikö löydy pikajalkoja, jotka oikeasti pysyvät paikoillaan?

RATKAISU LÖYTYY:

Myynnissä SAKOON TERÄKSISET WEAVER MUUNNOSPALAT. Weaver-kisko on paljon monipuolisempi ja nykyaikaisempi kuin vanha lohenpyrstökisko kisko, joka ei käy mihinkään nykyaikaisiin standardeihin. Weaver-kiskoon menee heittämällä kiinni pikajalat, punapistetähtäimet yms. EIKÄ SILLOIN TARVITSE JOKA IKINEN KERTA KOHDISTAA UUDESTAAN! Pikajalat ihan oikeasti pysyvät paikoillaan irrotuksen ja kiinnityksen jälkeen ja eikun ampumaan. OSUMAPISTE PYSYY ENNALLAAN!

Emännälläni on Sako 308 ja asensin siihen Weaver muunnospalat. Hän käyttää kahta kiikaria, jotka molemmat ovat pikajaloilla. Hirvipassissa ajojahtikiikari sekä pidempään matkaan suurempi suurennoksinen kiikari. Naks naks ja parissa sekunnissa toinen kiikari on paikoillaan.

Weaver muunnospalat asennetaan helposti työntämällä kiilan sisään ja lukitaan mukana tulevilla ruuveilla. Helppo parin minuutin homma! Suomesta näitä muunnospaloja saa vain satunnaisesti, joten nämä palat ovat valmistettu USA:ssa ja tulleet Saksan kautta Suomeen.

Kun sinulla on Weaver-kisko, niin jalkojen valikoima moninkymmenkertaistuu ja hintahaarukka laskee huomattavasti. Suurin osa nykyään tehtaalta tulevista kivääreistä on varustettu Weaver-kiskolla.

Etupalassa neljä rakoa ja takapalassa kaksi rakoa, uraleveys 5.4mm, palojen korkeus 6.7mm, (ovh hinta Saksassa 139e).

Jos haluat tarkempia tietoja tai ohejeita, niin soita tai meilaa ihmeessä.

Hakusanat: Sako adapteri muunnosadapteri kiskon muunnos muutos muuntaminen weaver picantinny
 • ID nro:
  9922
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!