ladataan Loading please wait....

Tikkaan Weaver muunnospalat

Hinta: 85 €
Onko sinulla Tikka, jossa on 17mm kisko? Etkö löydä kohtuuhintaisia jalkoja tai jalkojen valikoima on liian suppea tai kallis? Eikö löydy pikajalkoja, jotka oikeasti pysyvät paikoillaan?

RATKAISU LÖYTYY:

TIKKAAN TERÄKSISET WEAVER MUUNNOSPALAT. Weaver-kisko on paljon monipuolisempi ja nykyaikaisempi kuin tämä 17mm suora kisko, joka ei käy nykyaikaisiin standardeihin. Weaver-kiskoon menee heittämällä kiinni pikajalat, punapistetähtäimet yms. EIKÄ SILLOIN TARVITSE JOKA IKINEN KERTA KOHDISTAA UUDESTAAN! Pikajalat ihan oikeasti pysyvät paikoillaan irrotuksen ja kiinnityksen jälkeen ja eikun ampumaan. OSUMAPISTE PYSYY ENNALLAAN!

Minulla on Tikka M65 30-06 ja asensin siihen Weaver muunnospalat. Käytän kahta kiikaria, jotka molemmat ovat pikajaloilla. Hirvipassissa ajojahtikiikari sekä pidempään matkaan suurempi suurennoksinen kiikari. Naks naks ja parissa sekunnissa toinen kiikari on paikoillaan.

Weaver muunnospalat asennetaan 17mm kiskossa oleviin ruuvinreikiin mukana tulevilla pidemmillä ruuveilla. Jos katsot tarkemmin Tikkasi kiskoa, niin huomaat kiskon edessä ja takana olevan kaksi ruuviparia, molemmissa päissä. Helppo parin minuutin homma! Suomesta näitä muunnospaloja saa vain satunnaisesti, joten nämä palat ovat valmistettu USA:ssa ja tulleet Saksan kautta Suomeen.

Kun sinulla on Weaver-kisko, niin jalkojen valikoima moninkymmenkertaistuu ja hintahaarukka laskee huomattavasti. Suurin osa nykyään tehtaalta tulevista kivääreistä on varustettu Weaver-kiskolla.

Paketissa on kaksi eri palaa, eteen ja taakse.

- Weaver muunnospalat kahdella uralla, 7.3mm korkeat, rako 5.4mm, (ovh hinta Saksassa 129e),

Jos haluat tarkempia tietojatai ohjeita, niin soita tai meilaa ihmeessä.

Hinta sisältää postimaksun kirjeenä kotimaahan.

Hakusanat: Tikka adapteri muunnosadapteri kiskon muunnos muutos muuntaminen weaver picantinny
 • ID nro:
  9921
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!