ladataan Loading please wait....

Warne 30mm kiikarinjalkoja picatinny-/weaverkiskoon

Hinta: Ei hinnoiteltu
Myydään erittäin vähällä käytöllä olleita Warne Maxima -kiikarinjalkoja 30mm runkoputkelle picatinny-/weaverkiskoon. Jalkojen värityksenä musta mattapinta.

Jalkoja löytyy kaksi paria, korkeudeltaan matalat (213M, https://warnescopemounts.com/product/213m-30mm-fixed-low-matte-rings/) ja mediumit (214M, https://warnescopemounts.com/product/214m-30mm-fixed-medium-matte-rings/).

Strategiset mitat ovat seuraavat:
- Matalat jalat: mitta kiinnityskiskon yläpinnasta kiikarinaukon keskilinjaan noin 21,5mm ja kiikarinaukon alareunaan noin 6,5mm.
- Mediumit jalat: mitta kiinnityskiskon yläpinnasta kiikarinaukon keskilinjaan noin 24,5mm ja kiikarinaukon alareunaan noin 9,5mm.

Kunto ei juuri uudelle häpeä. Renkaissa ei havaittavia käytönjälkiä, ruuveissa normaalia pientä kulumaa kiinityksestä ja irroittelusta. Ruuvit ja ruuvinkannat täysin ehjät.

Renkailla hintaa 60 euroa pari, johon lisätään mahdolliset toimituskulut. Jos ostajalla on tarvetta molemmille rengaspareille, myydään yhteishintaan 110 euroa plus mahdolliset toimituskulut. Jos hinta ei vaikuta sopivalta, niin järkeviä tarjouksia voi ja kannattaa esittää.
 • ID nro:
  12176
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  11.12.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Muut
 • Paikkakunta:
  Joensuu, Pohjois-Karjala
 • Käytetty:
  Kyllä

Ilmoittaja

Joona Mämmi

Joensuu, Pohjois-Karjala
Yhteydenottoaika: Aina

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!