ladataan Loading please wait....

Continental 2-12x50 Schott HD linssit ja elinikäinen takuu

Hinta: 950 €
VECTOR CONTINENTAL! SCHOTT:N HD-LINSSEILLÄ 2-12x50, 30mm rungolla. Säätö 1/2 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu. 6 portainen valaistuksen säätö. Malli testattu 338 Lapua Magnum.

Korkeus- ja sivuttaissäätö 140 MOA. Linsseissä on Schott:n monipäällystepinnoite jossa valon läpäisy 90%. Ei paralaksi säätöä, ei tunnelinäköä ja erittäin matala dispersio. Näkökorjaus -3 - +2,5. Runko 30mm, 605g ja 335mm pitkä. Vector Optisc käyttää tässä laadukkaita Schott HD-linssejä ja se myöskin näkyy. Optimaallinen 15-1000m matkoille. Takuutodistus. Hinta 1180e. Nyt 950e!

Vector Optics on USA rekisteröity kiikarimerkki, vaikka kiikarin valmistus on ulkoistettu Kiinaan. Työ siellä yksinkertaisesti on vaan niin paljon halvempaa, kuin länsimaissa. Kiikarin kasaamiseen menee paljon aikaa. Kyllähän siellä osataan myös kunnon laatua tehdä, kuten vaikka sairaalatarvikkeet ja -koneet tai hienoelektroniikka. Schott tekee linssit lähes kaikkien valtamerkkien parhaimpiin kiikarimalleihin. Schott HD-linssit ovat uusinta uutta!

Asetarvikkeet Koskinen virallinen Vector Optisc kiikareiden jälleenmyyjä. Meiltä ostetuille kiikareille myönnetään elinikäinen takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu). Kiinan ja kansainvälisissä verkkokaupoissa myydään todella paljon kiikareista kopioita, varo niitä! Kopioissa linssit saattavat olla jopa muovia ja tehty muutenkin vain näyttämään aidolta. Aidossa Continental:ssa on Schott:n HD-linssit ja Tac Vector Optics myöntämä unlimited life time warranty ja nopeutettu VIP asiakkuus. Ongelmatilanteissa vastaus tehtaalta 24 tunnissa. Kiikarin mahdollinen lähetys tehtaalle ei tule maksamaan VIP asiakkaalle mitään. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat viralliselta jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  18215
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  23.3.2021
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!