ladataan Loading please wait....

Ratakaukoputki Vector Liberty 20-60x60

Hinta: 340 €
KUNNON RATAKAUKOPUTKI EDULLISESTI JA 5 VUODEN TAKUULLA! Vector Optics on USA:an rek. kiikarimerkki.

Vector Liberty on kevyt, erittäin laadukas ratakaukoputki (okulaari) tripodilla, eli kolmijalalla. HD linssit. Eipä enää tarvitse kävellä tauluille katsomaan osumat, kun näet rataputkella ne ampumapaikaltasi. Eikä tarvitse tihrustaa putkeen, vaan kuva näkyy todella selkeästi. NÄKYY ainakin 350m PÄÄSTÄ 308 (7,62mm) REIJÄT. Suurennos x20 - x60 ja etulinssi VALOVOIMAINEN 60mm. Paralaksi tarkennus.

Tripodissa korkeuden säätö. 930g + tripodi. Putki on luokassa IP 66 ja tähän ei kukaan muu putki tässä hintaluokassa pysty!

Kuljetuslaukku olkahihnalla mukaan. Helppo kantaa olkalaukussa eikä paina juurikaan tai vie paljoa tilaa. Kuljetuslaukku on avattava molemmista päistä ja vetoketjut on sijoitettu sellaisiin kohtiin, että laukku toimii myös sääsuojana kiikarin ollessa telineessä. Tukeva kolmijalka, jonka nivel lukitaan haluttuun kulmaan ja jäykkyyteen, aivan KUTEN KAMERAN JALASSA. Rataputken voi asentaa lähes mihin tahansa kameran jalkaan. Sopii erinomaisesti myös lintujen tarkkailuun tai minkä tahansa tipun tiiraamiseen!

Putki on oikeasti loistavan hyvä hankinta ja hintakin on enemmän kuin kohdallaan! ET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN, TAKAAN SEN!!! Hinta 340e

Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska tullit ja verot on oltava maksettu.) Kiinan verkkokaupat ovat pullollaan näistä kopioita, varo niitä. Vector on niin suosittu maailmalla, että alkoi kiinassa kopioiden tehtailu suuressa mittakaavassa. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat viralliselta jälleenmyyjältä!

JA HEI, MITÄ OIKEAA RATAPUTKEA SAAT 5 VUODEN TAKUULLA JA VIELÄ TÄHÄN HINTAAN? ET MITÄÄN JA SE ON TOSI!!!
 • ID nro:
  9911
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!