ladataan Loading please wait....

Vector Crizzly 3-12x56 ERITTÄIN VALOVOIMAINEN

Hinta: 520 €
Myydyin Vector malli Suomessa! 5 vuoden takuu! Vector on USA rek. kiikarimerkki.

ERITTÄIN HYVÄ KUVA ja VALOVOIMAINEN kiikaritähtäin 3-12X56 punainen 11 portainen VALAISUT 1 MOA:n PUNAINEN PISTE. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko 2. tasolla (SFP), eli ei paksuunnu, vaikka suurennosta kasvattaa. Ristikko KESTÄÄ liikkumatta KOVEMMANKIN REKYYLIN! 1/4 moa säädöt ja 30mm runko. Linsseissä on heijastuksia estävä monipäälystepinnoite joka myös suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Runko 6061-T6 lentokonealumiinia, 695g ja 340mm pitkä. Ei paralaksisäätöä eli paljon nopeampi ampua, kun kuva on tarkka matkasta riippumatta. Hinta 520e


Vector Optics on USA:an rekisteröity kiikarimerkki, vaikka kiikarin valmistus on ulkoistettu Kiinaan. Työ siellä yksinkertaisesti on vaan niin paljon edullisempaa, kuin länsimaissa. Jos kiikari olisi kasattu länsimaissa, niin hinta voisi helposti olla yli kaksinkertainen. Kiikarin kasaamiseen menee paljon aikaa. Kyllähän siellä osataan myös kunnon laatua tehdä, kuten vaikka sairaalatarvikkeet ja -koneet sekä niiden elektroniikka. Schott tekee linssit lähes kaikkiin kiikareiden valtamerkkeihin.

Asetarvikkeet Koskinen on virallinen Vector Optisc kiikareiden jälleenmyyjä. Meidän kauttamme ostetuille kiikareille myönnetään viiden vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu). Kiinan ja kansainväliset verkkokaupoissa myydään todella paljon kiikareista kopioita, varo niitä. Kopioissa linssit saattavat olla muovia tai puristelasia, etkä takuutodistusta saa. Aidossa kiikarissa on Schott valmistamat pinnoitetut optiset ja hiotut lasilinssit. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat viralliselta jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9894
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  18.12.2020
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!