ladataan Loading please wait....

Vector Crizzly 3-12x56 ERITTÄIN VALOVOIMAINEN

Hinta: 540 €
Myydyin Vector malli Suomessa! 5 vuoden takuu! Vector on USA rek. kiikarimerkki.

ERITTÄIN HYVÄ KUVA ja VALOVOIMAINEN kiikaritähtäin 3-12X56 punainen 11 portainen VALAISUT 1 MOA:n PUNAINEN PISTE. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko 2. tasolla (SFP), eli ei paksuunnu, vaikka suurennosta kasvattaa. Ristikko KESTÄÄ liikkumatta KOVEMMANKIN REKYYLIN! 1/4 moa säädöt ja 30mm runko. Linsseissä on heijastuksia estävä monipäälystepinnoite joka myös suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Runko 6061-T6 lentokonealumiinia, 695g ja 340mm pitkä. Ei paralaksisäätöä eli paljon nopeampi ampua, kun kuva on tarkka matkasta riippumatta.

Kiikarissa on TODELLA KIRKAS KUVA!! Kuusen käpy näkyy 300m päästä ja tämä on tosi! Näkymä on koko alaltaan yhtä terävä, vaikka samassa kuvassa on kohteet 10m, 50m ja 300m päässä. Tämä ominaisuus on tuttu yleensä VAIN YLI 1500e KIIKAREISSA!!! Linnut oikein hyppii silmille!


Kuvissa kiikari on Sako AII 308 ja Tikka M65 30-06 päällä. Meillä on omassa käytössä juuri tällaiset kiikarit 5:stä tärkeästä syystä: valovoimainen, kirkas ja terävä kuva, takuu ja hinta. Hinta 520e


Minun kautta ostetuille Vector Optics kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu. (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan viralliselle maahantuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu.) Kiinan verkkokaupoissa on paljon kopioita näistä. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat jälleemyyjältä!
 • ID nro:
  9894
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  17.10.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!