ladataan Loading please wait....

Vector Everest 3-18x50 Gen II

Hinta: 650 €
ÄLYTTÖMÄN HYVÄ VECTOR EVEREST kiikaritähtäin ja saat jalat vielä mukaan ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

Uusinta uutta Vector:lta. Yleismallin kiikaritähtäin sopii hirvenmetsästyksestä kanalinnustukseen, 3-18x50 . Lukittavat ja nollattavat korotornit. Säätö 1/4 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko mallia MPTR-1 on etsattu linssiin 2. tasolla (SFP). Ristikko ei kasva vaikka suurennosta kasvattaa. Säädöt kestävät varmasti liikkumatta kovemmankin rekyylin, eli mikään pilipali kiikari.

Linsseissä on monipäällystepinnoite joka estää häikäisyä ja maksimoi valon läpäisyyden sekä suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Okulaarissa silmän näkökorjaus -2 - +1.5. Runko mattapintainen 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia, 730g ja 350mm pitkä. Silmän etäisyys kiikarista 92mm 101mm, eli et riittävän pitkä matka suurellekin rekyylille. Soveltuu metsästyksen lisäksi erinomaisesti myös ratakiikariksi. Paralaksi 10 metristä äärettömään. Hunajakenno mallinen vastavalosuoja sekä pikaläpät. Vector Optisc käyttää ainoastaan laadukkaita linssejä ja se myöskin näkyy. Hinta 650e


Jos tulet hakemaan kiikarin, niin asennamme, säädämme ja kohdistamme sopivaksi kollimaattorilla.

Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu.) Kiinan verkkokaupoissa on paljon kopioita näistä. Takuutodistuksen ja varmasti aidon saat jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9910
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!