ladataan Loading please wait....

Vector Everest 3-18x50 Gen II

Hinta: 500 €
VECTOR EVEREST. Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki.

Sopii hirvenmetsästyksestä kanalinnustukseen, 3-18x50 . Lukittavat ja nollattavat korotornit. Säätö 1/4 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko mallia MPTR-1 on etsattu linssiin 2. tasolla (SFP). Ristikko ei kasva vaikka suurennosta kasvattaa. Säädöt kestävät varmasti liikkumatta kovemmankin rekyylin.

Linsseissä on monipäällystepinnoite joka estää häikäisyä ja maksimoi valon läpäisyyden. Okulaarissa silmän näkökorjaus -2 - +1.5. Runko mattapintainen 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia, 730g ja 350mm pitkä. Silmän etäisyys kiikarista 92mm 101mm, eli et riittävän pitkä matka suurellekin rekyylille. Soveltuu metsästyksen lisäksi erinomaisesti myös ratakiikariksi. Vector Optisc käyttää ainoastaan laadukkaita linssejä ja se myöskin näkyy. Hinta 650e. TARJOUS 500e!

Vector Optics on USA:an rekisteröity kiikarimerkki, vaikka kiikarin valmistus on ulkoistettu Kiinaan. Työ siellä yksinkertaisesti on vaan niin paljon edullisempaa, kuin länsimaissa. Jos kiikari olisi kasattu länsimaissa, niin hinta voisi helposti olla yli kaksinkertainen. Kiikarin kasaamiseen menee paljon aikaa. Kyllähän siellä osataan myös kunnon laatua tehdä, kuten vaikka sairaalatarvikkeet ja -koneet sekä niiden elektroniikka. Schott tekee linssit lähes kaikkiin kiikareiden valtamerkkeihin.

Asetarvikkeet Koskinen on virallinen Vector Optisc kiikareiden jälleenmyyjä. Meidän kauttamme ostetuille kiikareille myönnetään viiden vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu). Kiinan ja kansainväliset verkkokaupoissa myydään todella paljon kiikareista kopioita, varo niitä. Aidossa kiikarissa on Schott valmistamat pinnoitetut optiset ja hiotut lasilinssit. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat viralliselta jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9910
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  18.12.2020
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!