ladataan Loading please wait....

Vector Forester 1-5x24

Hinta: 450 €
Edullisesti VECTOR FORESTER kiikaritähtäin ja saat jalat vielä mukaan ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

Kirkaslinssinen ajojahtikiikari 1-5x24, 30mm rungolla. Säätö 1/4 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko punaisella pisteellä on etsattu linssiin2. tasolla (SFP). Ristikko ei kasva, vaikka suurennosta kasvattaa, 11 portainen valaistuksen säätö. Löydät jokaiseen valaistukseen sopivan värin ja sävyn. Säädöt kestävät varmasti liikkumatta kovemmankin rekyylin, eli mikään pilipali kiikari. Linsseissä on monipäällystepinnoite joka estää häikäisyä ja maksimoi valon läpäisyyden sekä suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Okulaarissa silmän näkökorjaus -2 - +2. Runko mattapintainen 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia. Linssien lukumäärä huimat 12 kpl. Vector Optisc käyttää ainoastaan laadukkaita linssejä ja se myöskin näkyy. Paralaksiton, eli nopeampi ampumatilanteessa. ovh 450e

Jos tulet hakemaan kiikarin, niin asennan sen aseeseesi, säädämme ja kohdistamme kollimaattorilla.

Kiikari on oikeasti loistavan hyvä hankinta ja hintakin on enemmän kuin kohdallaan! ET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN, TAKAAN SEN!!! Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska tullit ja verot on oltava maksettu.) Kiinan verkkokaupoissa liikkuu näistä kiikareista kopioita, varo niitä. Takuutodistuksen ja varmasti aidon saat viraliselta jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9903
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!