ladataan Loading please wait....

Vector Forester 3-15X50

Hinta: 535 €
HUIPPUHYVÄ VECTOR FORESTER kiikari erittäin EDULLISEEN HINTAAN ja saat JALAT vielä MUKAAN ILMAISEKSI! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

ERITTÄIN HYVÄ KUVA ja VALOVOIMAINEN kiikaritähtäin 3-15X50 punainen 11 portainen VALAISUT 2 MOA:n PUNAINEN PISTE. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko 2. tasolla (SFP). Ristikko kaiverrettu linssiin, VFD-2. KESTÄÄ taatusti liikkumatta KOVEMMANKIN REKYYLIN! 1/4 moa säädöt ja 30mm runko. Linsseissä on heijastuksia estävä monipäälystepinnoite joka myös suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Runko 6061-T6 lentokonealumiinia, 575g ja 385mm pitkä. 5 vuoden kansainvälinen takuu! Vector käyttää vain laadukkaita linssejä edullisissakin malleissa.

Kiikarissa on liioittelematta TODELLA KIRKAS KUVA!!! Kuusen käpy näkyy 300m päästä ja tämä on tosi! Näkymä on koko alaltaan yhtä terävä, vaikka samassa kuvassa on kohteet 10m, 50m ja 300m päässä. Tämä ominaisuus on tuttu yleensä VAIN YLI 1500e KIIKAREISSA!!! ovh 535e


Soita ihmeessä tai meilaa, jos haluat lisää ja tarkempia tietoja!

Kiikari on oikeasti loistavan hyvä hankinta!

ET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN, TAKAAN SEN!!! Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu. (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan viralliselle maahantuonnille, koska tullit ja verot on oltava maksettu.) Kiinan markkinoilla liikkuu jo tästäkin paljon kopioita.
 • ID nro:
  9902
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!