ladataan Loading please wait....

Vector Gen II Sentinel 8-32x50 valaistu

Hinta: 650 €
VECTOR Gen2 Sentinel kiikaritähtäin ja saat jalat vielä mukaan ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

PITKÄN MATKAN kiikaritähtäin 8-32X50 punainen tai vihreä PORTAATON VALAISTU RISTIKKO, jolla löydät tarkasti sopivan sävyn jokaiseen valaistusolosuhteeseen. Säätö 1/8 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko on etsattu linssiin 2. tasolla (SFP) ei paksuunnu vaikka suurennosta kasvattaa. Lukittavat ja nollattavat korotornit.

Linsseissä on monipäällystepinnoite joka estää häikäisyä ja maksimoi valon läpäisyyden sekä suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Okulaarissa silmän näkökorjaus -2.5 - +2. Runko 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia, 745g ja 414mm pitkä. Silmän etäisyyden kiikarista, polttoväli on harvinaisen laaja 85mm - 92mm ja etäisyys pitkä, eli et helposti pääse puolikuun kerhoon ja pysyy paremmin silmäkulma ehjänä! Soveltuu metsästyksen lisäksi erinomaisesti myös ratakiikariksi. Malli testattu 50cal kiväärillä, että rekyylin kesto on hyvä. Parallaksi portaaton 10 metristä äärettömään. Hunajakenno mallinen vastavalosuoja. Vector Optisc käyttää laadukkaita linssejä ja sen myös huomaa! Kiikari tekee kaiken sen, minkä hyvä kiikari pystyy, loppu on vain miehestä kiinni!

Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns.harmaatuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu). Kiinan verkkokaupoissa on todella paljon kopioita näistä. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9883
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!