ladataan Loading please wait....

Vector Paragon 5-25X56

Hinta: 1 150 €
VECTORIN LIPPULAIVA, PARAGON, Schott:n linssit! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. Kiikarilla on 5 VUODEN TAKUU!!!

Tässä Vectorin lippulaivassa, PARAGON:ssa on SCHOTT LINSSIT, joita käyttävät maailman parhaat kiikarit: Leupold, Zeiss, Swarovski, Kahles ym. parhaimmissa malleissaan! Loistavan hyvä kuva ja erittäin valovoimainen punainen portaaton valaistu 1 MOA:n punainen piste. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko 2. tasolla (SFP), eli ei paksuunnu, vaikka suurennosta kasvattaa. Ristikko KESTÄÄ liikkumatta KOVEMMANKIN REKYYLIN! 1/10 moa säädöt ja 30mm runko. Linsseissä on Fully-multi timantti monipäälystepinnoite joka maksomoi valon läpäisyyden ja myös suojaa linssejä lialta sekä mekaanisilta vaurioilta. Runko 6061-T6 lentokonealumiinia, 800g ja 385mm pitkä. Korotornit jotka ovat lukittavat.


Jos haluat lisää ja tarkempia tietoja, kerron ilomielin lisää!

Kiikari on oikeasti loistavan hyvä hankinta! ET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN, TAKAAN SEN!!! Tämä kiikari kykenee kaikkeen mihin hyvä kiikari pystyy - loppu on sitten vain ampujasta kiinni!

Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu. (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan vain viralliselle maahantuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu.) Kiinan verkkokaupoissa on jo kopioita näistä. Takuutodistuksen ja varmasti
aidon kiikarin saat jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9905
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  14.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!