ladataan Loading please wait....

Vector Reaper 6-24x50, valaistu ristikko

Hinta: 650 €
Edullinen, laadukas VECTOR REAPER kiikaritähtäin ja saat jalat vielä mukaan ilmaiseksi! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. 5 VUODEN TAKUU!!!

Nyt on hyvä hetki uusia kiikari aseeseen. Ei ole ihan vielä ruuhkaa. Asennus ja kohdistus kuuluuvat hintaan! Syksyllä on kiire jokaisella ja joka paikassa.

HYVÄ KUVA ja VALOVOIMAINEN kiikaritähtäin, REAPER 6-24X50 punainen tai vihreä 5 portainen valaistu keskiosa ristikosta, poikkiviivoin. 30mm runko. Säätö 1/4 MOA. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko on MPL 1 ja etsattu linssiin 2. tasolla (SFP). Ristikko ei paksuunnu, vaikka suurennosta kasvattaa, eli Amerikkalaistyyppinen. Linsseissä on monipäälystepinnoite joka estää häikäisyä ja maksimoi valon läpäisyyden sekä suojaa linssejä mekaanisilta vaurioilta. Okulaarissa silmän näkökorjaus +2 - -2. Runko 30mm, 6061-T6 lentokonealumiinia, 700g ja 355mm pitkä. Silmän etäisyys kiikarista 97mm - 104mm, eli et helposti pääse puolikuun kerhoon. Soveltuu metsästyksen lisäksi erinomaisesti myös ratakiikariksi. Paralaksi 10 metristä äärettömään. Vector Optisc käyttää ainoastaan laadukkaita linssejä. Hinta 650e


Jos tulet hakemaan, niin asennamme aseeseesi, säädämme, kohdistamme kollimaattorilla!

ET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN, TAKAAN SEN!!! Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns. harmaatuonneille vaan viralliselle maahantuonnille, koska tullit ja verot on oltava maksettu.) Kiinan verkkokauppamarkkinoilla on kiikarista kopioita. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat viralliselta jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9912
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  15.6.2019
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!