ladataan Loading please wait....

Vector Reiter 3,5-26x56, Schott linssit

Hinta: 1 300 €
VECTORIN HUIPPUMALLI, REITER, Schott:n linssit! Vector Optics on U.S.A. rek. kiikarimerkki. Kiikarilla on täysi 5 VUODEN TAKUU!!!

Tässä Vectorin ylivoimaisesti paras malli, REITER 3,5-25x56, jossa on Schott:n linssit, joita käyttävät maailman parhaat kiikarit: Leupold, Zeiss, Swarovski, Kahles ym. parhaimmissa malleissaan! Loistavan hyvä kuva ja erittäin valovoimainen 56mm linssi ja 35mm mattamusta runko, punainen 11 portainen valaistu 1/3 MOA:n punainen piste (kuvassa hieman suurennettuna), jonka saat tarvittaessa erittäin kirkkaaksi tai myös pimeällä erittäin heikoksi, jota silmä tuskin huomaa. Ristikko "joulukuusi" mallinen, joka on etsattu linssiin. Ristikossa helppo tuuli-, ennakko- ja ballistinen korjaus. Vesi-, pöly- ja iskunkestosuojattu sekä typetetty koko rungon matkalta. Ristikko 2. tasolla (SFP).

Testattu 50cal. Runko 6061-T6 lentokonealumiinia, 995g ja 350mm pitkä. Korotornit jotka ovat lukittavat. Okulaarissa näkökorjaus -2 - +2. Silmän etäisyys kiikarista 89mm-120mm, eli suurirekyyliselläkään kiväärillä et pääse helposti puolikuunkerhoon ja pysyy silmäkulma ehjänä! Vastavalosuoja.

Kiikari soveltuu, laajan suurennosskaalan ansiosta hirvenpyynnistä linnustukseen. Kaikki hyvä samassa paketissa. Tässä kiikarissa ei ole tehty kompromisseja, vain täydellinen kelpaa. Kiikarin suunnitteluun ja testaukseen on käytetty aikaa ja resursseja. Vector Reiter hoitaa kaiken mihin hyvä kiikari pystyy, loppu on sitten vain ampujasta kiinni! Hinta 1500e. TARJOUS 1300e!

Kiikariin saat ILMAISEKSI JALAT mukaan! Todella järeät, 6 ruuvia/Rengas, 25mm korkeat, Picantinny-/Weaver-kiskoon, paino 185g (arvo 356e).

Minun kautta ostetuille kiikareille myönnetään 5 vuoden takuu! (Huomioi ettei takuuta myönnetä ns.harmaatuonnille, koska verot ja tullit on oltava maksettu). Kiinan verkkokaupoissa on paljon kopioita näistä. Takuutodistuksen ja varmasti aidon kiikarin saat jälleenmyyjältä!
 • ID nro:
  9893
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  15.6.2020
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Optiikka > Muu
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!