ladataan Loading please wait....

Poskipakka panoskotelolla kiväärin perään

Hinta: 50 €
LOISTAVA INNOVAATIO, koska välillä tulee tilanteita, että kiväärin perässä ei riitä poskipakan korkeus, väärä muoto tai uudessa KIIKARISSA TÄHTÄYSPISTE KORKEAMMALLA. Todella monipuolisten säätöjen ansiosta poskipakka käy lähes kaiken mallisiin periin! Vasen- tai oikeakätisille. Sopii myös haulikkoihin, mutta irroitettava panoskotelo on vain kiväärikalipereille.

EDULLINEN VAIHTOEHTO TUKKISEPÄN TYÖLLE! Kun poskipakkaa täytyy nostaa. Poskipakka on tarkoitu tukea ampujan poskea, että aseeseen saadaan riittävä tuki tähtäämistä varten. Poskiluun alalaita on oltava tukissa kiinni.

Hommasin 56mm olevan kiikarin. Jalat nosti kiikaria niin paljon ylöspäin, että poski ei enää saanut tukea tukista. Tällä systeemillä sain edullisesti taas kunnon tuen poskelle. Nyt onnistuu taas heittolaukaus.

Mukana tulee panoskotelo, jonka voi siirtää kummalle puolelle tahansa, eli koko poskipakka voidaan asentaa joko oikea- tai vasenkätiseksi. Poskipakan kovuutta tai muotoa voi säädellä, niin kuin oikeaa kohtaa aseen perällä.

Tehty huolellisesti ja miettien viimeisen päälle helppoa käsiteltävyyttä. Kaikki säädöt on mietitty tarkkaan. Poskipakan voi ottaa pois, jos lisää tai ottaa pois täytettä. Pysyy tukevasti paikoillaan.

Valmistettu kestävimmästä kankaasta - cordurasta. Ovh 120e.

Löytyy kolmea väriä: musta, khaki ja vihreä.

Toimitusmaksu kotimaan kamaralle 8.90€

 • ID nro:
  9920
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  23.5.2021
 • Aiheryhmä:
  Ase- ja ampumatarvikkeet > Tukit
 • Paikkakunta:
  Pieksämäki, Etelä-Savo
 • Käytetty:
  Ei

Ilmoittaja

Asetarvikkeet Koskinen Tmi Jukka Koskinen

Pieksämäki, Etelä-Savo
Yhteydenottoaika: 10-20

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!