ladataan Loading please wait....

Benjamin Armada 6.35mm

Hinta: 700 €
Erittäin vähän käytetty, alle 50 laukausta. Tehokas PCP paineilmakivääri. Mukaan lipas, bipodi ja rasiallinen panoksia.
Vector optics Marksman kiikari mukaan 100€ lisähinnasta.
Valmiiksi tingitty hinta, tästä en tiputa yhtään..


Tarkemmat tiedot:
Benjamin Armada on uusi tehokas ja tarkka 6.35mm PCP ilmakivääri, joka tarjoaa vähintään riittävästi kiinnityskiskoja varusteiden kiinnittämiseksi. Kiväärissä on modulaarinen rakenne ja osat kuten teleskooppitukki ja pistoolikahva ovat AR-yhteensopivia. Tekniikka perustuu suosittuun ja maineikkaaseen Benjamin Marauder kivääriin. Ase sopii hyvin sekä oikea että vasenkätisille, sillä lukon puolisuus on helposti vaihdettavissa.

Uuden tekniikan ansiosta yhdellä täytöllä voi ampua noin 30% enemmän kuin aikaisemmin ja muutosten myötä laukaisun korkeimmat äänet on leikattu pois ja jäljelle on jäänyt vaimeammat matalat äänet. Kiväärissä on myös sisäänrakennettu tärähdyksen vaimennin, joka helpottaa ja nopeuttaa seuraavien laukausten ampumista. Erikoisvalmistettu piippu on tarkka ja takaa tasaiset osumat.

Kilpatasoisella kaksivaiheisella säädettävällä liipaisimella on helppo saada tasainen ja pehmeä liipaisimenveto, joka on ensiarvoisen tärkeä tarkoille osumille. Kiväärin lippaaseen mahtuu 8 luotia, jotka on ammuttavissa nopeasti peräkkäin. Rungon allapuolella on painemittari, josta on helppo lukea jäljellä oleva ilmanpaine. Luodin lähtönopeutta on helppo säätää säätämällä aseen täyttöastetta eli säiliössä olevan paineen määrää.
 • ID nro:
  15031
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  7.7.2020
 • Aiheryhmä:
  Lupavapaat > Ilma-aseet
 • Paikkakunta:
  Tuusula, Uusimaa
 • Käytetty:
  Kyllä

Ilmoittaja

Timo .Tuusula

Uusimaa

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!