ladataan Loading please wait....

Hatsan Torpedo 150 5,5mm (.22 cal) vipuviritteinen ilmakivääri

Hinta: 250 €
Innostuksen siirtyessä kohti paineilmatoimista asetta, tämä noin kaksivuotias jousitoiminen Hatsan Torpedo joutaa uuteen kotiin. Aseella ammuttu alle 100 laukausta ja sitä on sekä säilytetty että kuljetettu asianmukaisessa aselaatikossa. Kunto siis uudenveroinen. Alkuperäinen laatikko on toimitettu jätehuollon hoivaan ja kuitin olen tallettanut niin hyvin, että tähän hätään en sitä löytänyt.

Asessa on synteettinen tukki, kiinteä piippu vipuvirityksellä. Kuminen perälevy rekyyliä vaimentamassa. Lähtönopeus valmistajan mukaan 305 m/s. Laukaisukoneisto säädettävissä mieltymysten mukaan. Kuvassa oleva kiikaritähtäin ei sisälly hintaan, mutta tarvittaessa luovun siitä 80 € lisähinnasta. Aseessa itsessään on valokuituavotähtäimet säädettävällä takatähtäimellä.

Vaihdossa huomioidaan kohtuuhintaiset .22 cal PCP-ilmakiväärit, mieluiten pakettiin mukaan myös äänenvaimennin ja pumppu. Kiikari ei välttämätön. Väliraha sadoissa, ei tuhansissa euroissa. Katselussa lähinnä Hatsan AT44, Hatsan BT65 tai Gamo GX-40 -kiväärit. Muitakin voi toki ehdottaa nuo alussa mainitut rajaukset huomioiden.

Nouto Muuramesta. Sovittaessa voin toimittaa Jyväskylän lähiseudulle.
 • ID nro:
  17621
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  7.12.2020
 • Aiheryhmä:
  Lupavapaat > Ilma-aseet
 • Paikkakunta:
  Muurame, Keski-Suomi
 • Käytetty:
  Kyllä

Ilmoittaja

Vesa Martinkauppi

Muurame, Keski-Suomi

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!