ladataan Loading please wait....

ILMAKIVÄÄRI BENJAMIN TRAIL 725 XL 6,35mm + KIIKARI

Hinta: 309 €
Vähälle käytölle jäänyt joten myyntiin!


Crosman merkin Benjamin Trail XL 725 ilmakivääri tarkkuusammuntaan on yksi tehokkaimmista ilmakivääreistä ison kaliiperin luokassa. Ilmakiväärin mukana tulee laadukas 4x32mm kiikaritähtäin nelinkertaisella suurennoksella.

Benjamin Trail XL 725 ilmakivääri on varustettu Nitro Piston Break Barrel mekanismilla. Ilmakiväärin mekanismi on kaksivaiheinen säädettävä liipaisinmekanismi. Kiväärin koneisto on tunnettu Nitro Piston kaasumäntä, joka on jopa 70% hiljaisempi kuin normaalin ilmakiväärin koneisto.

Ilmakivääri on tyylikkäästi viimeistelty, mahtavalla lähtönopeudella ja suurella kaliiperilla varustettu!

Benjamin Trail ilmakivääri on tyylikkään, perinteisen kiväärin näköinen ilma-ase puisella tukilla. Puinen tukki on hyvin muotoiltu ja viimeistelty molemminpuoleisella poskipakalla. Vaikka kiväärin kaliiperi on suuri, on kiväärissä 274m/s lähtönopeus! Kiväärissä on myös hyvin korkea iskuenergia. Lataaminen ja ampuminen on vaivatonta tavanomaiseen kivääriin verrattuna! Kuljettamisen helpottamiseksi aseessa on vakiona kantohihnalenkit.

Ilma-aseen mukana tulee laadukas Center Point 3-9x40AO kiikaritähtäin. Kiikaritähtäimessä on nelinkertainen suurennos ja 32mm objektiivi. Kiikarissa on myös säädettävä parallaksi korjaus.
 • ID nro:
  15437
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  31.3.2021
 • Aiheryhmä:
  Lupavapaat > Ilma-aseet
 • Paikkakunta:
  Pori, Satakunta
 • Käytetty:
  Kyllä

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!