ladataan Loading please wait....

Moderni Pitkäjousi 55lb

Hinta: 250 €
Jousi on 55 paunaa vetopituuden ollessa 28". Painoa vehkeelle kertyy 1kg ja kasaan taiteltuna se vie tilaa pituussunnassa vain 537mm. Patentoitu taittomekanismi ja pomminvarma toimintaperiaate tekevät tästä maailman voimakkaimman ja pienimpään tilaan pakkautuvan tactical jousen mitä markkinoilta löytyy. Jousessa on myös paikka tähtäimelle.

Jousessa on taittuvat lavat, jotka saat kuljetuskunnossa käännettyä niin, että ne pysyvät keskiosan/kahvan kanssa yhdistettynä ja näin vehkeen koko on niin pieni, että heität sen kätevästi vaikka reppuun tai kannat mukana tulevassa kantolaukussa. Jousen ampumakuntoon saattaminen on myös nopea toimepide: yksi pultti sormilla irti, toisen lavan paikan vaihto ja jänteen viritteleminen paikoilleen. Nuolen lähtönopeuden ollessa yli 210fps, on käsillä varsin kykenevä jousilaite, jolla metsästät hiljaisesti ja varmasti. Jousen kahvan sisällä on tilaa, jonne mahtuu jänne tai kokoon ruuvattavat nuolet.

Jousi ja kaikki sen komponentit on valmistettu Aerospace -luokan materiaaleista ja kestävät käytössä ja säilytyksessä vaikka maailman tappiin saakka. Vehje sopii sekä vasemman että oikean käden ampujille. Käyttöön ja huoltoon ei tarvita mitään työkaluja, vaan kaikki säädöt ja fiksaukset saat tehtyä lennosta.

Jousen mukana tulee B50 Dacron jänne ja camokuosinen kantolaukku, joka toimii myös reppuna tai nuolitelineenä. Tässä täydellinen selviytymisjousi, joka soveltuu mihin tahansa tilanteeseen ja minkälaiseen ammuntaan tahansa - niin metsästykseen kuin vapaa-ajan ammuntaan.
 • ID nro:
  7757
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  9.12.2018
 • Aiheryhmä:
  Lupavapaat > Jouset > Perinnejouset
 • Paikkakunta:
  Tampere, Pirkanmaa
 • Käytetty:
  Kyllä

Ilmoittaja

Jesse Kalliomäki

Tampere, Pirkanmaa

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!