ladataan Loading please wait....

Lantac Raven AR-15 14.5"

Hinta: 3 000 €
Joskus tulee se hetki vastaan elämässä, kun huomaat asekaapin täyttyneen hienoista pyssyistä. Huomaat myös, että jotkut pyssyistäsi ovat jääneet liian vähälle käytölle ja havahdut tilanteeseen. Mutta sen sijaan, että jättäisit uudet pyssyt hankkimatta ja määrätietoisesti ottaisit sen hienon pyssyn aktiivisemmalle käytölle kaapin perältä, teet kuten kuka tahansa järkevästi ajatteleva mies henkilö tekisi. Teet uusia hankintoja - koska ehdottomasti tarvitset sen uuden pyssyn mistä olet haaveillut.

Niinpä pitkin hampain joudun laittamaan oman esikoisaseeni myyntiin. Kyseessä on 14.5 tuumainen Lantac Raven, jossa on muihin 14.5" AR-15 mallisiin kivääreihin verrattuna kaikenlaista kivaa innovaatiota. Kaasuputki on "Intermediate" pituinen ja bufferian painoa sekä jousen esijännitystä pystyy säätämään omalle paukulle sopivaksi. Linkin takaa löytyy kaikki speksit, joten niitä on ehkä turha alkaa tähän erikseen listaamaan:

https://www.lantac-usa.com/raven-rifle

Pakkomyyntiin kivääri ei kuitenkaan mene, mutta oikealle ostajalle tässä on loistava kivääri kisailuun tai ressuiluun. Kivääri on ostettu vuonna 2017 jolloin siitä on maksettu Viranomaiselle hitusen alle 4000€. Laukauksia karkealla arviolla noin 3000, jonka lisäksi kuivaharjoittelua säännöllisesti.

Kysymyksiä ja tarjouksia voi esittää. Olethan kuitenkin ystävällinen ja säästät meidän molempien aikaa laittamalla tarjouksen tai kysymyksiä vain tosi tarkoituksella.
 • ID nro:
  21422
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  4.6.2021
 • Aiheryhmä:
  Luvanvaraiset aseet > Kiväärit > 223
 • Paikkakunta:
  Helsinki, Uusimaa
 • Käytetty:
  Kyllä

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!