ladataan Loading please wait....

Marlin X7 .223 vaimentimella

Hinta: 600 €
Myydään Marlin X7 metsästyskivääri kaliiperissa .223 rem. Ase on varustettu vaimentimella ja bibodilla. Ase on ostettu liikkeestä uutena 2017. Aseella on ammuttu muutamia satoja laukauksia ja se on huollettu säännöllisesti. Kunnoltaan uutta vastaava.

Marlin X7 on amerikkalaisvalmisteinen pulttilukkoinen metsästyskivääri, jossa on huoleton ja säänkestävä komposiittitukki ja tyylikkäät mustat raudat. Liipaisimen vastus on säädettävissä helposti juuri itsellesi mieluisaksi. Liipaisinvarmistimen lisäksi aseessa on perinteinen varmistin lukkurungon oikeassa ylälaidassa, jossa sitä on helppo käyttää oikean käden peukalolla purkamatta ampumaotetta. Lukko voidaan avata, vaikka tämä varmistin on päällä. Aseen 22" pitkässä piipussa on 1:9 rihlaus, joka toimiin hyvin kaikkilla yleisimillä luodin painoilla kevyistä rata/lintuluodeista raskaisiin tarkkuusluoteihin, ase ampuu alle mm. Sako range patruunalla alle MOA kasaa. Piipun päähän on teetetty M14x1 vaimenninkierre aseliike Talvitien ammattitaitoisella asesepällä.


Vaimennin on BR-tuotteen valmistama teräsvaimennin, joka poistaa tehokkaasti laukauksen ääntä ja vähentää tuntuvasti aseen jo ennestään kevyttä rekyyliä sekä poistaa aseen suuliekin kokonaan. Nämä kaikki ominaisuudet helpottavat kohteen seuraamista välittömästi laukauksen jälkeen ja nopeuttavat uuden laukauksen ampumista tarvittaessa. Vaimennin tulee osittain piipun päälle, joten se ei tee aseesta turhan pitkää tai etupainoista.

Bibodi on Allenin valmistama. Jalkojen pituus säädettävissä välillä 6-9"

Tekniset tiedot:

-kaliiperi .223 rem
-toimintatapakoodi: 2
-piipun pituus: 22"
-kokonaispituus:
-rihlan nousu: 1:9"
-lipaskapasiteetti: 5 ptr
-valmistusmaa: Yhdysvallat

Aseen ostaminen vaatii luonnollisesti poliisin myöntämän hankkimisluvan

Ase on noudettavissa Paraisilta tai Paimiosta, lähetys matkahuollolla onnistuu myös
 • ID nro:
  13210
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  23.3.2020
 • Aiheryhmä:
  Luvanvaraiset aseet > Kiväärit > 223
 • Paikkakunta:
  Parainen, Varsinais-Suomi
 • Valmistaja:
  Marlin
 • Käytetty:
  Kyllä

Suljettu

NETTIASEET.FI ON SULKENUT ILMOITUKSEN.

Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!