ladataan Loading please wait....

Sako 85 Black Bear -paketti

Hinta: 2 500 €
Myynnissä täydellinen Sako 85 Black Bear -paketti.

Kivääri on 20" kevennetyllä piipulla ja synteettisellä kumitukilla varustettu ajojahtiase. Ase on kevyt ja lyhyt, ja sen piipusta löytyy piippupanta. Vakiona säädettävä laukaisu, avotähtäimet ja yksi lipas.

Aseessa on Steinerin Nighthunter Xtreme 1.6-8x42 (https://www.steiner-optics.com/legacy-products/nighthunter-xtreme-16-8x42). 1.6-suurennoksella ja täplällä molemmat silmät auki ampuminen on helppo. Turretit ovat suojattu, säätönaksut ovat selkeitä ja paikkansa pitäviä ja säädöt saa myös lukittua nollaan.

Kiikaritähtäin on kiinni MAKin laadukkaassa MAKuick One-piece -jalustassa (https://shop.mak.ag/Montagen/MAKuick/MAKuick-1-tlg-Fuer-werkseitig-vorbereitete-Buechsen.html), joka on pikairroitettava. Hyödyllistä erityisesti jahdissa, jossa pienikin suurennos on liikaa ja on tarve käyttää kiväärin express-tyyppisiä avotähtäimiä. Jalusta pitää kohdistuksensa, vaikka kiikarin irroittaisikin.

Bipodina on Spartan Precision Equipmentin Javelin Original (https://javelinbipod.co.uk/collections/bipods/products/javelin-original). Jalka on äärimmäisen kevyt (tehty lähes täysin hiilikuidusta) ja se kiinnittyy magneetilla. Kiinnittyy aseen hihnalenkkipaikkaan asennettuun kauluriin. Jalat myös pitenevät ja niistä löytyy vaikeille alustoille volframipiikit.

Jotta ei heti tarvitse käydä kaupassa, mukaan tulee myös patruunoita. 150 kpl Norman Jatkmatchia -harjoituspatruunoita (9,7 g), 80 kpl Fiocchin muovikärjellistä riistaluotia (60 kpl 150 gr, 20 kpl 180 gr) ja hirveä/karhua varten Lapuan Megaa 20 kpl (12 g luodilla).

Lisäksi aseessa tulee mukana Sakon säätöavain, asepussi ja asehihna. Kivääri on siistissä kunnossa ja sillä on ammuttu noin 400 laukausta. Myyn koko setin, sillä se on jäänyt tarpeettomaksi.

Jos kivääriä haluaa käpistellä, voidaan ilman muuta sopia tapaaminen. Huomioithan, että pyydän etukäteen kuvan henkilöllisyystodistuksesta. Varmistan näin, että tapaan oikean ihmisen.
 • ID nro:
  14868
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  4.9.2020
 • Aiheryhmä:
  Luvanvaraiset aseet > Kiväärit > 30-06
 • Paikkakunta:
  Nurmijärvi, Uusimaa
 • Valmistaja:
  Sako
 • Käytetty:
  Kyllä

Suljettu

NETTIASEET.FI ON SULKENUT ILMOITUKSEN.

Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!