ladataan Loading please wait....

Pystykorvasta sportattu hirvikivääri

Hinta: 150 €
Myydään M28-30-raudasta sportattu hirvikivääri. Piippu hyvä ja tarkkakäyntinen, tällä on useita hirviä tiputettu vuosikymmenien saatossa. Sivujalka, jossa kiinni Bushnellin 1-5 kiikari. Sakon remmi.
Valmistettu 1929 ja olisikohan Tikkakosken leimamerkki ollut (nämä löytyi, kun purin osiin ja kävin tuotteen läpi aseöljyllä männä vuosina.) Kivääri sportattu joskus, siitä ei tietoja. Tukki mallia omavalmiste (ei siis itseni tekemä), mutta toiminut, imee rekyylin kivasti. Itse muuttanut sen lakkatukista öljytukiksi pari vuotta sitten.

Vanha kuin taivas, painava kuin synti, mutta tarkka peli. Kaimani Häyhäkin samalla raudalla teki toimiaan. Tästä aloittelevalle hirvimiehelle edullinen peli, oppii nöyryyttä kun tätä raahaa metikössä muutaman talven. Itselläni kävi näin. Kiikariratkaisu hieman kömpelö ja kiikarikin aika höpö-höpö. On tällä kombolla osuttu, mutta parempiakin olen nähnyt. Avotähtäimin pelaa erinomaisesti, jos silmät riittävät.

Myydään kaluston uusimisen vuoksi, käyttöpeli jota ei viitsi seisottaa turhaan kaapissa. Aseella ei juurikaan historia-arvoa, kun luvassa merkitty "asesepän valmiste", kiikarijalalle porattu kierteet pesän kylkeen ja lukon kampi taitettu. Pystykorvista kiinnostuneelle, innostuneelle, ymmärtäville ottipeli syksyn jahtiin.

En varaa, vaan asianmukaisten ostopapereiden (Poliisin myöntämä hankintalupa) ja rahan kanssa ensimmäinen vie mennessään. Saa kysellä lisää, tulla katsomaan ja kokeilua voidaan yrittää järjestää.
 • ID nro:
  22073
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  8.9.2021
 • Aiheryhmä:
  Luvanvaraiset aseet > Kiväärit > 7,62x53r
 • Paikkakunta:
  Lahti, Päijät-Häme
 • Käytetty:
  Kyllä
 • Käyttötapa:
  Kertalaukeava

Suljettu

NETTIASEET.FI ON SULKENUT ILMOITUKSEN.

Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!