ladataan Loading please wait....

Uniikki taittuva luodikko .22 Hornet

Hinta: 700 €
Baikal IJ-18 koneiston pohjalle tehty taittuva luodikko kaliiperissa .22 Hornet. Tehty oppilastyönä aseseppäkoulussa vuonna 2012. Pohjalla olevan aseen iästä ja käytöstä ei ole tietoa, mutta muutostyön jälkeen sitä on käytetty todella vähän.

Luodikon piippu on valmistettu uudesta Lothar-Waltherin aihiosta. Puut ovat loimukoivua pähkinäpuisilla koristepaloilla sekä nahkaisella perälevyllä. Pistoolikahvassa ja kädensuojuksessa perinteiset käsintehdyt karhennukset. Mukaan Burris E1 Fullfield 3-9x40 kiikaritähtäin (Sakon renkailla), äänenvaimennin, liipaisinkaarilukko, taka-avotähtäin, tähtäimensiirtoavain, iskupohja-avain, Vaeltaja-asepussi sekä 10 kpl Sellier & Bellotin patruunoita.

Äänenvaimennin on itsetehty. Sen runko ja ensimmäinen kammio ovat terästä ja muut irrotettavat haittalevyt alumiinia. Mukaan tulee avain vaimentimen avaamista varten.

Tarjolla siis täysin ainutkertainen luodikko, jollaista ei taatusti tule toista vastaan. Ase ei ole mikään super tarkkuusvehje, mutta sillä kyllä osuu kaliiperin tehokkaalla kantamalla jos vain ampujalla sihti riittää. Laukaisukoneisto on alkuperäistä Baikalia, joka voi olla tarkkuudessa rajoittava tekijä.

Kysy lisää!
 • ID nro:
  18815
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  27.4.2021
 • Aiheryhmä:
  Luvanvaraiset aseet > Kiväärit > muut
 • Paikkakunta:
  Järvenpää, Uusimaa
 • Käytetty:
  Kyllä

Ilmoittaja

Jarno Huusko


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!