ladataan Loading please wait....

STI Trojan SS 1911 .45ACP

Hinta: 1 000 €
Upea Trojan SS (Stainless Steel) -rosterimalli siinä ainoassa oikeassa .45ACP -kaliiperissa.
Vähän ammuttu ja parempi kuin uusi.

Rikollisille tiedoksi: Kaikki panokset ja asekaappi myyty ja kaikki aseet siirretty pois Someron kiinteistöltäni joten älkää turhaan vaivautuko murtautumaan tyhjään halliin. Kiitos.

Aseet tällä hetkellä Hämeenlinnassa, voin tuoda Somerollekin nähtäväksi tarvittaessa.
Voin tarvittaessa säilyttää kokonaan maksettua asetta lupaprosessin ajan mutta ase ei vaihda omistajaa ennen kuin ostolupa on kourassa.

Teksasilaisen suosikkivalmistajani STI:n yksirivinen 1911 ruostumattomasta teräksestä nelivitosena. Ymmärtääkseni tämä oli viimeinen kappale näitä kaunokaisia joka saatiin Suomeen. Tehtaalla meni ilmeisesti tilaukset sekaisin tai orggiskahvat loppuivat kesken sillä toimittivat aseen tuplasti kalliimman superökymallin jalopuukahvoilla joka toki minulle sopi mainiosti. Vaihdatin sepällä kuitutähtäimen eteen; muuten täysin räpeltämätön yksilö tehtaan kuosissa.

Mukaan alkuperäinen kantolaukku ja kuusi aseen mukana tilattua "STI:n lipasta" (oikeasti ACT-MAG tarvikevalmistajan lippaat).

Hyvä ampua, tarkka ja toimiva rosterikaunokainen. Ammuttu todella vähän tyyliin tuhannen kutia; ammuin SRA ja IPSC kisat ihan muilla vehkeillä enkä ehtinyt IDPA:ta kilpailla ollenkaan. Purettu, putsattu ja öljytty joka ainoan ratakäynnin jälkeen.

Tsekkaa myös muut myytäväni, paljon huippuluokan kalustoa kaupan harrastuksen lopettamisen johdosta.
https://tinyurl.com/8ycw5d9j
 • ID nro:
  21020
 • Osasto:
  Myydään
 • Päivitetty viimeksi:
  13.5.2021
 • Aiheryhmä:
  Luvanvaraiset aseet > Pistoolit > 45
 • Paikkakunta:
  Hämeenlinna, Kanta-Häme
 • Käytetty:
  Kyllä
 • Käyttötapa:
  Puoliautomaatti

Suljettu

NETTIASEET.FI ON SULKENUT ILMOITUKSEN.

Nettiaseet.fi - Vaivatonta ja tarkkaa kaupankäyntiä!